viernes, 31 de octubre de 2008

LAMENTABLE

Georg Ratzinger, el germà major del Papa, vol celebrar el seu aniversari a la Capilla Sixtina amb un concert de Mozart, que costarà 100.000€ i serà pagat pels catòlics alemanys.
Aquesta descomunal xifra de diners ixen dels impostos dels catòlics alemanys que suporten voluntariament l'Esglèsia (el 70% està financiada pels ciutadans).
Que els catòlics paguen una festa d'aniversari a un retor no em pareix mal, el que em fot es que l'Esglèsia vaja pregonant solidaritat i cooperació i que després, faja als creents pagar aquesta descomunal xifra, per sentir una peça d'una obra que segur que la tenen en cd i per no buscar-lo davall el sostre d'or de El Vaticano, traslladaràn a 90 músics alemanys i 37 austríacs a Italia (d'ací els 100.000€)
En aquest període de crisi, esperem curt i temporal, fer estes ostentacions i, per a mes INRI, per part de l'Esglèsia em pareix tan hipòcrita...
Tenen misioners a països sense recursos per poder fer res, gent morint perquè no te vacunes per tractar algunes de les enfermetats que arrasen el "Tercer Món", població que necessita un pou d'aigua per poder sobreviure... i es gasten la pasta en músics per a que toquen per un home de 85 anys, que segur que no ha estat en cap lloc dels que he mencionat abans, ni ha patit per res en sa vida. XE POSEU-LI LA GRAMOLA I QUE HO SENCA EN SA CASA A LA "MESA-CAMILLA"!!
Per a mí l'Esglèsia es una mentira i pregona un exemple que no acomplix en plenitud, si el seu deu es totpoderós, perquè no evita estes coses i escarmenta a qui comet aquestos atentats?

I dit açò...cadascú que reflexione i que es posicione.
Jo no tinc res mes que afegir.


<-El Abominable hombre de La Pobla->

2 comentarios:

Anónimo dijo...

molt be!!!

Anónimo dijo...

...cal dir que per adoctrinat que fou uno, pensar i no es falasia, es que les paraules no fan mal si son veritats lo que diuen, si fa mal la mentida i la intolerancia...be xiquet.. es nota sensibilitat en la opinió que descrius.