miércoles, 29 de octubre de 2008

La Foto de la Setmana II

- Aquí teniu la foto d' aquesta setmana:


- Aquesta foto va estar treta el diumenge 8 de octubre a les 3h 13 minuts del matí. Lo que venia a ser la nit del disabte 7 de octubre del 2006 en plenes festes de San Calixt.

Com podeu observar els estats d' ánim ja estaEn amuntÓ animats.
En la foto podeu observar a Oscar Garcia Garcia (el Xoco), Bruno Pina Penichet (el Pina), Andrés Pastos Estornell (An3), Samuel Ramos Serena (el Rama), Adrián Enguix Barber (Yao o "Home altura personifica"), Gerard Tormo Lluc (el Xato) i els cuernos que apareixen per darrere del tot son de Ivan Santamaria Lledo (el Rapit o "a mi no em digues Santamaria!") .El home ise que esta d' esquenes i al que tots es tiren damunt d' ell es Salvador Castelló Alberola (el Caste).

Lo curiós es que el únic que volia que eixira en la foto era el Caste, pero este no es molt aficionat a les fotos, per aixo que tots isos personatges es tiren damunt d' ell.

Llastima es que les fotos no tinguen "sonido", perque com podeu observar están tots en la boca oberta; segurament xillant, cantant o qui sap!!

Es de remarcar que el Pina li encanta agafar per el coll kuan es trata d' eixir en una foto (aixo ja anira demostrantse poc a poc), que Yao sempre es te que "akajar" per a eixir be en les fotos.
El Rama sempre apareix en un cubata en la ma i al pobre An3 esta casi "aufeganlo" de lo exaltat que está el xaval (aixo hui en dia ja no pasaria sabent tots com sabem "laskena" que te An3).
I mireu al Xato com "sasoma" per ahí!

aysss...

Continuarem penjant fotos sempre que no "niajken" crítiques o reclamacions de les persones imbolucrades.

P.S.: ja se que hi han moltes faltes. Mais lo very importante it's the "comunikeixons".

- RibE - (si! el Responsable)

No hay comentarios: