domingo, 12 de septiembre de 2010

LA POBLA LLARGA, ALTERNATIVES D'OCI

Pensant que fer aquest matí (diumenge i bon dia) després d'esmorzar i amb tot el dia per davant, m'he fet la següent pregunta: Quina és la oferta d'oci i esbarjo que et pot oferir aquest poble? Els bars?? El parc?? Quina merda més gran!! Si ens mobilitzarem, podríem demanar zones recreatives apart del poliesportiu, on es puguen fer moltes més coses.
No estaria mal un lloc on poder practicar altres esports que no siguen futbol,tenis o frontenis, això quan et deixen accedir a les instal·lacions o no estàs a la porta esperant a que t'obriguen. Un rocòdrom, una zona per patinar...per a tot açò hi ha subvencions que l'ajuntament passa de demanar, perquè preferixen fer una zona peatonal. Que a mi em pareix molt bé, que li lleva trànsit al poble, que li dóna més vida a la zona del mercat, però...QUE SERÀ EL PRÒXIM?? UNA ZONA BLAVA DE PÀRKING?? no ho digueu en veu alta que igual ja està fins i tot projectada!!
Al polígon hi ha molta terra desaprofitada, que pensant que anaven a fer el parc industrial més gran d'Europa, ahi està cresquent la brossa i llançat a perdre. Acabeu primer projectes començats, i després dediqueu-se a MILLORAR en coses que realment siguen necessàries. Perquè posats a despilfarrar, feu enquestes entre els poblatans i entre tots que es decidisca el que es pot fer, que es presenten posibles projectes i que es porten a votació.
La veritat que estic poc a La Pobla, però encara no he vist el campanar vinguent per la carretera i ja vull tornar-me'n a anar...
I it açò...reflexioneu i comenteu aquesta entrada!!

OBRIU ELS ULLS REDEU!!


<-L'Abominable->

4 comentarios:

Littlefish dijo...

Qué obrim més els ulls? si ja es veu, fins i tot amb els ulls tancats, però que podem fer front una gent tancada de ment? Que em diràs a mi que damunt tinc on comparar, que on jo vivia no és or tot el que relluix però almenys en zones d'oci el poble va abastint-se a poc a poc. És una llàstima perquè l'únic divertiment de la joventut del poble és passar el temps fent coses dolentes, tirats en qualsevol porta de garatge o edifici deshabitat. I per als més majors passar hores mortes assegut al bar, bevent sense parar, que això un dia o dos a la setmana...bé, xo tots els dies? I l'índex d'atur ho empitjora tot.
Jo fas suport a allò de fer enquestes i que el poble aporte idees.

eliminaT dijo...

Sabent q puc parlar sense ninguna por a que em puguen taxar d PePero, considere q lo del passeig ha sigut un acert.
I ho dic xq aunq és un poble xicotet, els centres d tots els pobles, q dic els centres!? Tots els pobles!!!! Deurien d ser peatonals!!!!
O esq ja hem oblidat per a q inventaren les ciutats!¿? Les ciutats varen ser inventades per a q la gent podera viure en comunitat!!! NO per a q la gent puguera anar en cotxe!!! Per això considere un acert prohibir els cotxes als centres dels pobles.
El divendres passat, vaig passar per allí per la vesprada, xÈ! I donava gust això! Tota la gent per allí en el carrer fent-se un refresc o una canyeta! Lo q fa falta ara ahi són BARS!!!!!!!!!!!

Llukson_21 dijo...

Estic totalment d'acord amb el Responsable. Yo primerament, no en fea la idea, pero ara (que eu tinc davant de casa), dona gust. El qui estiga en la meua situacio, es dona conter la tranquilitat que hi ha ara. Les dones pasen a fer la compra, els jubilats a pasetjar, els xiquets pasen en la bici amunt y avall, etc. Lo bó, es que el accés al centro, es pot fer per molts carrers. Pensem que desde 'ca Julieta' hasta el ambulatori, pots anar pasetjant tranquilament. Pots anar al metge, a per el diari, a comprar menjar. A per el tabac, a per les medicines, a la ferreteria, a TOTS els bancs, inclús a ferte la birreta tipica.

Tot aixo s'ha fet en el dines de la comunitat valenciana, igual a la Pobla Llarga, com a molts més pobles de la comunitat. I es fá per el motiu que diu el meu companyer, perque es el centre del poble, i están donantli la importancia que deu tindre.

Sobre donar alternatives als joves, es deberes que tindrien que buscar alguna solucio, i fer alguna petició. Pero en els temps que corren, pareix que tot tarda en aplegar. Ya fa molts anys que volien fer coses, pero res de res. Han millorat altres parceles, com la dels jubilats.

La direccio dels carrers es complicada, pero no imposible de millorar. Supose que en el pas dels mesos, farán alguna modificació. Yo soc en ixe aspecte un perjudicat, pero bo, tot no es pot tindre jeje.

Anónimo dijo...

Que dona gust anar per la zona peatonal ara? va! pero com sou tan increduls?! Els donara gust passejar per eixa zona a la tercera edat, pero a nosaltres la joventut? jajaja, me dona risa la zona peatonal, apollant a labovinable dic i remarque amb majusculeS: LA ZONA PEATONAL ESTA PENSADA PER A LA GENT MAJOR(IGUAL Q TOT EL Q FAN) I PER A NOSALTRES QUE? Molt de ficar en els parques gimnasios pals auelos, molt de reventar totes les aseres pa fer rampetes pals auelos, etc etc etc. Estem ja cansats!! Nosaltres som el futur! VOTA AL PARTIT MARIHUANERO! AFER LA MA PP PSOE I TOTS