martes, 8 de junio de 2010

Culpa Google Maps d'un atropellament

Washington.- Una nord-americana ha demandat Google Maps per indicar-li una ruta perillosa. La dona va fer cas d'una drecera que li indicava l'aplicació i, mentre feia el trajecte a peu, la va atropellar un cotxe. Ara en culpa Google Maps perquè no advertia de la perillositat del camí.
La nord-americana Lauren Rosenberg ha denunciat Google Maps perquè va seguir una ruta indicada en aquest servei i mentre la seguia un cotxe la va atropellar.

Rosenberg volia anar de la 96 Daly Ave cap a 1710 Prospector Ave, a Park City (Utah, Estats Units). Com que no en coneixia la ruta, va introduir els dos punts a Google Maps des del seu mòbil de la marca Blackberry.

El problema era que en aquest camí calia passar per Deer Valley Dr, conegut també com a "highway 224". Segons informa Portaltic.es, aquesta carretera no té voreres ni espai per a vianants.

La dona es queixa que Google Maps no la va informar d'aquest detall però la realitat és que des de la pàgina web sí que s'indica que la ruta pot ser perillosa, perquè les rutes a peu encara es troben en una fase beta (de proves).

La dona argumenta que en la versió de l'aplicació per al seu mòbil aquest advertiment no hi era per això, com a compensació, demana 100.000 dòlars per les ferides i el xoc psicològic.

Font: 3cat24.cat


<-L'Abominable->

5 comentarios:

Llukson_21 dijo...

Així va el món!

Aquesta persona crec que vol traure d'aon no hi ha.

Segurament el 'meu amic' Google, al tindre una versió Beta, no ha caigut en que deu avisar als seus visitants (clients virtuals), de que els cotxes ens poden atropellar si ens posem davant d'ells, siga en la vía que siga.

No pasa res Gugel, así el defendre mentres ens unisca el contrat de permanencia que tinguem firmat.

P.D: deuriem de fer algo amb aquestes persones que intenten traure benefici a partir de tercers i de mala manera. Son lamentables!

LAGUI'S PARTI'S dijo...

¿?

L'Abominable dijo...

No ho entens Lagui?
Lo que passa es que esta penya està atrapà. Qui programa una ruta a Google Maps per anar a peu? a més, com diu el Tormo, és una versió Beta, o siga en proves, inacabada, no se'n pot fiar uno totalment. Una altra cosa es que al tio li faja falta que l'avisen que els cotxes et poden atropellar si no vas amb compte, però, estem locos o què??
Dit açò...xe, que encara li passa poc! per tarugo!
Au!

<-L'Abominable->

eliminaT dijo...

"però, estem locos o què??"

SÍ.

benda dijo...

chorradas no falta no...
pero que se puede esperar de los norte americanos? yo me espero cualquier cosa la verdad...es que es una sociedad tan absurda...el resto no es que estemos mucho mejor pero es que ellos se llevan la palma sin duda!