domingo, 7 de junio de 2009

Resposta

Després d’un dur procés de recerca, he descobert a l’autor d’aquestes paraules; és el cosí germà de Rouco Varela. Sobre la comparativa dels anglesos i el procés de colonització…, dir que no és vàlida en aquests cas. Durant l’època colonial, els països estrangers anaven en busca del benefici propi (riquesa, mà d’obra gratuïta, terrenys per a poder explotar…); així que havien d’imposar-se de manera violenta. En canvi, l’església és una institució que proclama als 4 vents valors tals com: la família, amor, pau, respecte, honradesa…; i el fet de violar a xiquets és un acte vil i cruel.
I sé que a molts no els ha agradat aquesta noticia, però m’agrada obrir els ulls a la gent, i fer veure que el senyor que es posa una sotana a l’església, amaga dins d’ell pensaments impurs. Així, com a exemple, dir que a les pobres dones de 70 anys no les veuen com a devotes, per a ells es tracta d’una peça de carn molt saborosa. Ara bé, aquesta peça de carn millora quan més jove és el ramat (xiquets de 7 o 8 anys).

PD. Sobre el “TRIPLETE” no puc parlar. És una cosa que tardaré molt de temps en assimilar. Ara mateix tots els aficionats del Barça estan en un núvol, però ningú, és conscient d’aquesta gesta. D’ací un temps intentaré parlar sobre aquest tema, però ara necessite temps per a poder digerir-ho.

Miquel

No hay comentarios: